zondag 22 februari 2009

The Script, AB, Brussel

De zaal, voor drie kwart gevuld met gillende meisjes (ik zag er eentje met amper kleren aan, en op blote voeten in teenslippers, terwijl het bijna vroor!), krijste dat ze meer wilde. Zanger Danny O’Donoghue en gitarist Mark Sheehan van The Script moeten gedacht hebben: ‘We willen wel, maar onze liedjes zijn op!’ Het akoestische ‘I’m yours’ hadden ze nog achter de hand voor het toemaatje. En dan moesten ze zich redden met een cover van Heroes van Bowie. Na nauwelijks een uurtje was de band uit Dublin uitgezongen. Maar het moet gezegd, het was best wel een mooi concert. Onschuldige pop, gebracht door sympathiek overkomende ideale schoonzonen. Vriendelijk, proper, en nog zichtbaar onder de indruk van het gejoel in de zaal dat hen te beurt viel. Ze bleken ook erg tevreden over de keuken van de AB. Die is blijkbaar nog steeds goed, ook al staat bij mijn weten Lut D. niet meer achter het fornuis. Dochterlief was erg tevreden na haar eerste zaalconcert. En klasvriendje B. ook. Ofwel was hij goed opgevoed en zegt hij ook lekker als het niet smaakt.

3 opmerkingen:

ils zei

Mijn moeder zou die linkse alvast niet de perfecte schoonzoon vinden :-) Ze zou zeggen "Wat een boeventronie! Iemand die portefeuilles steelt ziet dat er uit!"
Hoofdzaak is dat je dochter een leuk concerrt had!

syho zei

en vindt de dochter het nog niet beschamend dat haar pa meegaat naar een concert? of is ze daar nog te jong voor?

shrink zei

@syho: gelukkig nog niet. ze is pas 13, dus we kunnen haar nog niet op d'er eentje naar de ab sturen. ze is nog blij dat ze met papa meekan/mag. en ik ook.